Telecom Primary Reference Sources

Toate ceasurile dintr-o rețea de sincronizare trebuie trimise sau urmărite de la o sursă de referință primară (PRS). Sursele de referință primare GPS ale Microchip, cunoscute și sub denumirea de „master clocks”, furnizează cel mai înalt nivel de precizie de timp și/sau frecvență pentru rețelele de telecomunicații, așa cum sunt cerute de standardele internaționale. Multitudinea noastră de oferte PRS sunt clasificate în funcție de sursă folosită pentru a obține ieșirile de sincronizare: GPS (Sistem de poziționare globală), Cesiu (ceas atomic) sau Packet PRS (IEEE 1588v2 PTP).

produse

TimeCesium_4400

PRS-4400

Sursă de referință primară pentru Telecom Tuburi cu fascicul de cesiu Cesium III Surse autonomă primară de referință Stratum 1 DS1, E1, 2048 kHz G.703 / 13, 10 MHz, 5 MHz, 1.544 MHz și Composite Clock Stabilitate de frecvență de până la ±1e-12 Șasiu cu acces frontal ETSI: TimeCesium 4400…

Servicii & Suport

Suntem aici pentru dumneavoastră fie că aveți nevoie de consultanță, suport tehnic, calibrare sau de serviciile producătorului.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Măsurători CEM / EMF

Aflați mai multe despre cele 4 categorii EMF Safety: Wideband EMF, Selective EMF, Personal Safety EMF, Area Monitoring and Simulation

Ne găsești aici