1U Distribution Amplifiers

Unitățile de distribuție de timp și frecvență rackabile, cu dimensiune 1U, de la Microchip livrează semnale de referință exacte la mai multe stații de echipament, fără să degradeze semnalul sau să creeze perturbații. Asociate cu echipamentele GPS Microchip, cu standardele de frecvență sau cu oscilatoarele de frecvență, modulele noastre de timp și frecvență distribuie și generează în mod eficient toate tipuri de semnalele cerute de sistemele de comunicații, stațiile și instalațiile terestre de comunicare prin satelit și laboratoarele de inginerie.

produse

9611B

9611B-02

9611B Sistem inteligent de comutare și distribuție Distribuie mai multe tipuri de semnal: RF 100Hz - 10MHz, AM și DC IRIG Raportare completă a alarmelor Selectarea automată a intrărilor redundante 12 ieșiri cu izolare mare a canalului Configurație flexibilă a semnalului   Descarcă datasheets Link: https://www.microsemi.com/existing-parts/parts/138238

Servicii & Suport

Suntem aici pentru dumneavoastră fie că aveți nevoie de consultanță, suport tehnic, calibrare sau de serviciile producătorului.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Măsurători CEM / EMF

Aflați mai multe despre cele 4 categorii EMF Safety: Wideband EMF, Selective EMF, Personal Safety EMF, Area Monitoring and Simulation

Ne găsești aici