Sisteme de sincronizare

Cu soluțiile de sincronizare end-to-end de la Microchip generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructură IT, financiară și cea industrială.

Enterprise Network Time Servers, GPS Instruments

Microchip proiectează și produce echipamente precise de timp și frecvență pentru sincronizarea sistemelor complexe de computere și instrumente de comunicații de astăzi. Gama noastră completă de servere de timp de rețea face posibilă sincronizarea automată și precisă a sistemelor unei întreprinderi cu Timpul Universal Coordonat (UTC), permițând astfel companiilor să asigure integritatea operațiunilor computerizate.

Carrier Grade NTP & PTP (IEEE 1588) Grand Masters

Evoluția continuă a tehnologiilor pentru rețelele mobile  a determinat nevoia sporită de creștere a acurateței și a unei disponibilități mai mari a soluțiilor de sincronizare. Gama de produse PackeTime IEEE 1588 Grand Master este proiectată să abordeze cerințele de sincronizare LTE, a noilor implementări small cell și a provocărilor de sincronizare când situațiile de retragere incertă prezintă noi provocări de sincronizare de backhaul, atât tehnice cât și economice.

Modular Synchronization Systems

Proiectate pentru a răspunde nevoilor infrastructurilor de comunicații exigente și complexe de astăzi, sistemele de distribuție modulare ale Microchip acceptă o varietate mare de referințe de intrare, oscilatoare, frecvențe de ieșire și interfațe de intrare/ieșire cu instrumente puternice de gestionare bazate pe rețea, împreună cu gama completă de moduri de alimentare cu energie.

1U Distribution Amplifiers

Unitățile de distribuție de timp și frecvență rackabile, cu dimensiune 1U, de la Microchip livrează semnale de referință exacte la mai multe stații de echipament, fără să degradeze semnalul sau să creeze perturbații. Asociate cu echipamentele GPS Microchip, cu standardele de frecvență sau cu oscilatoarele de frecvență, modulele noastre de timp și frecvență distribuie și generează în mod eficient toate tipurile de semnalele cerute de sistemele de comunicații, stațiile și instalațiile terestre de comunicare prin satelit și laboratoarele de inginerie.

Telecom Primary Reference Sources

Toate ceasurile dintr-o rețea de sincronizare trebuie trimise sau urmărite de la o sursă de referință primară (PRS). Sursele de referință primare GPS ale Microchip, cunoscute și sub denumirea de „master clocks”, furnizează cel mai înalt nivel de precizie de timp și/sau frecvență pentru rețelele de telecomunicații, așa cum sunt cerute de standardele internaționale. Multitudinea noastră de oferte PRS sunt clasificate în funcție de sursa  folosită pentru a obține ieșirile de sincronizare: GPS (Sistem de poziționare globală), Cesiu (ceas atomic) sau Packet PRS (IEEE 1588v2 PTP).

Frequency Standards & Frequency References

Instrumentele de frecvență și timp cu tub cu cesium de la Microchip îndeplinesc cele mai stricte cerințe solicitate de aplicațiile comerciale, militare și spațiale. Instrumentele noastre cu Cesium sunt construite pentru a asigura o fiabilitate de sine stătătoare, ușurință de utilizare și ușurință de instalare. O fiabilitate de trei decenii îl face alegerea preferată în sistemele de timp sau frecvență critice găsite în laboratoarele de telecomunicații, etalonări și metrologie, stații de urmărire prin satelit și centre naționale cu programe spațiale.

Servicii & Suport

Suntem aici pentru dumneavoastră fie că aveți nevoie de consultanță, suport tehnic, calibrare sau de serviciile producătorului.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Măsurători CEM / EMF

Aflați mai multe despre cele 4 categorii EMF Safety: Wideband EMF, Selective EMF, Personal Safety EMF, Area Monitoring and Simulation

Ne găsești aici