Servicii & Suport

Descoperiți mai jos serviciile noastre.

CONSULTANŢĂ

Dacă doriți să aflați mai multe lucruri despre echipamentele de testare și măsurare sau dacă doriți să vă îmbunătățiți afacerea, aveți nevoie de un partener de încredere, un partener cu experiență vastă în industrie, care să vă prezinte idei noi și inovatoare, un partener care poate înțelege aspirațiile și va lucra cu dumneavoastră umăr la umăr pentru a vă ajuta să atingeți următorul nivel de performanță și de succes în afaceri. Consultanții noștri asigură competențe superioare în analiza nevoilor de afaceri, identificând opțiunile tehnice pentru a satisface aceste nevoi, precum și suportul pentru orice alte provocări din activitate sau tehnologice cu care vă confruntați, oferind sfaturi adecvate privind modalitatea de a spori productivitatea și de a vă depăși concurența. Vă putem sprijini să introduceți tehnologii noi, într-un mod rapid și eficient.

SUPORT TEHNIC

Inginerii calificați ai Telecom Instruments sunt capabili să asigure suport tehnic local sau de la distanță pentru toate echipamentele și sistemele furnizate de partenerii noștri. Suportul tehnic este oferit în garanție și după perioada de garanție, conform unui contract de suport și mentenanță. Suntem capabili să oferim asistență tehnică software și hardware pentru toate echipamentele și sistemele oferite în portofoliul nostru. Puteți contacta echipa noastră de asistență tehnică prin telefon sau e-mail.

CALIBRARE

Producătorul oferă garanții pentru toate caracteristicile tehnice specificate în fișa tehnică a instrumentului pentru perioada de calibrare, furnizând împreună cu echipamentele și un Certificat de Calibrare. După perioada de calibrare, Telecom Instruments asigură verificarea și compatibilitatea caracteristicilor tehnice cu standardele din domeniu și stabilirea valorilor de referință în limitele definite în specificațiile tehnice ale producătorului. În funcție de tipul echipamentului, calibrarea poate fi efectuată în laboratorul producătorului sau într-un laborator independent. În funcție de solicitarea dumneavoastră și de tipul de echipament, vă putem oferi calibrare din fabrică sau calibrare acreditată (ISO17025). După calibrare, clientul primește un nou certificat de calibrare valabil.

Servicii complementare și Service

Telecom Instruments, prin biroul local efectuează inspecții și reparații minore ale echipamentelor. În caz de detectare a defecțiunilor majore, echipamentele vor fi trimise pentru service către centrele producătorilor și partenerilor noștri. Asigurăm clientul nostru că toate reparațiile se fac la un nivel înalt de profesionalism, cu piese originale, astfel  încât echipamentul să funcționeze ca nou după ce este returnat.

cursuri

Telecom Instruments împreună cu experții partenerilor noștri furnizează cursuri de instruire legate de aspecte tehnice, exploatarea și administrarea instrumentelor și sistemelor furnizate, atât local cât și în străinătate, în funcție de nevoile clientului. Toți participanții care finalizează cu succes cursurile de instruire vor primi Certificate de formare. Pe lângă cursuri, Telecom Instruments organizează seminarii de tehnologie și instruire, în scopul de a transfera cunoștințele și experiența partenerilor noștri și de a introduce clienții în sfera noilor tehnologii și soluții implementate în cadrul operatorilor de top de la nivel global.

închiriere

Telecom Instruments închiriază anumite echipamente de măsurare pentru o anumită perioadă de timp, împreună cu instruire de bază pentru operare. Echipamentul închiriat aparține stocului demonstrativ al Telecom Instruments sau poate fi comandat din stocurile partenerilor noștri și pus la dispozitie într-un interval de timp foarte scurt. Serviciul de închiriere include instruirea de bază pentru operare și opțional, este disponibil un serviciu de suport tehnic asigurat de echipa tehnică a Telecom Instruments în perioada de închiriere.

Măsurători CEM / EMF

Măsurători CEM / EMF

EMF Safety ca segment de business al producătorului Narda Safety Test Solution acoperă instrumente de măsurare selectivă și de bandă largă în frecvență, echipamente de monitorizare cu acoperire completă și echipamente de protecție personală pentru radiațiile electromagnetice.

Produsele sunt adaptate la cerințele specifice ale pieței și sunt ideale pentru scopul declarat. Standardul este păstrat prin actualizarea constantă a gamei noastre existente de produse și prin dezvoltarea de noi tehnologii și soluții.

Teste RF

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Cu echipamente portabile concepute pentru aplicații de teren, dar și soluții adaptate pentru uz interior, în laboratoare sau centre de supraveghere, echipamentele Narda sunt utile atât în domeniul civil cât și militar, putând gestiona o gamă largă de aplicații de la caz la caz.

Sisteme de Sincronizare

Sisteme de Sincronizare

Sincronizarea de timp este indispensabilă în lumea de azi digitalizată și interconectată. Timpul precis permite o funcționare corectă a rețelelor de date din orice domeniu, fie că vorbim de centre de date, comunicații cu fir și fără fir, schimburi financiare, rețele industriale, rețele inteligente de energie și alte tipuri de comunicații electronice.

Cu soluțiile de sincronizare end-to end de la Microchip, generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructura IT, financiară și cea industrială.

NE GĂSEȘTI AICI: