Teste RF

Aria de  testare și măsurare RF acoperă analizoare și instrumente pentru măsurarea și identificarea surselor radio. Descoperiți mai jos serviciile noastre.

Spectru and Real-time Spectrum Analyzer

Analizoare portabile de spectru și spectru în timp real pentru detectarea, localizarea și clasificarea semnalelor RF și a interferențelor

RF Direction Finding, Localization and Interference Hunting

Analizoarele portabile de semnal RF ideale pentru urmărirea interferențelor accidentale, ilegale sau deliberate ori a surselor de semnal potențial periculoase.

Monitoring Receivers

Analizator de spectru controlat de la distanță, cu o gamă neobișnuit de cuprinzătoare de funcții și analizoare de sine stătătoare pentru detectarea, localizarea și clasificarea semnalelor și interferențelor RF, ideal pentru urmărirea interferențelor accidentale, ilegale sau deliberate ori a surselor de semnal potențial periculoase. Toate controlabile de la distanță.

Servicii

Suntem aici pentru dumneavoastră fie că aveți nevoie de consultanță, suport tehnic, calibrare sau de serviciile producătorului.

Teste RF

Aflați mai multe despre cele 4 categorii EMF Safety: Wideband EMF, Selective EMF, Personal Safety EMF, Area Monitoring and Simulation

Sisteme de Sincronizare

Cu soluțiile de sincronizare end-to end de la Microchip generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructură IT, financiară și cea industrială.

Ne găsești aici