selective EMF

Echipament de măsurare pentru câmpuri electromagnetice (EMF) pentru a demonstra siguranță și compatibilitatea cu mediul. Echipamentul măsoară puterea totală a câmpului electric și/sau magnetic și o compară automat cu valorile limită specificate de organismele naționale și internaționale în standarde sau directive.

produse

Selectives_Messgeraet-SRM-3006_006_01

SRM-3006

Echipament de măsurare selectivă a câmpurilor electromagnetice de la 9 kHz la 6 GHz Măsurători conforme cu standardele naționale ICNIRP Rezultate rapide și fiabile folosind rutine de măsurare predefinite și setări automate Moduri de operare LTE - FDD/TDD și UMTS pentru evaluarea informațiilor de semnal și extrapolarea la nivelurile maxime…
EHP-50F

EHP-50F

Analizor compact de joasă frecvență Măsurarea izotropă a câmpului ELF electric și magnetic conform cu Directiva EMF 2013/35/EU Folosește metoda Weighted Peak pentru capturarea formelor complexe de semnal Analiză spectrală FFT pentru camp electric și magnetic într-un singur echipament Sensibilitate de măsurare înaltă și gamă dinamică mare Memorare automată a…

Servicii

Serviciile noastre includ consultanță în analiza nevoilor de afaceri, suportul tehnic local sau de la distanță pentru toate echipamentele și sistemele furnizate de partenerii noștri, inspecțiile și reparațiile minore ale echipamentelor, cursuri de instruire legate de aspecte tehnice, exploatarea și administrarea instrumentelor și a sistemelor furnizate, atât local cât și în străinătate, în funcție de nevoile clientului și închirierea anumitor echipamente de măsurare pentru o anumită perioadă de timp, împreună cu instruire de bază pentru operare.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Cu echipamente portabile concepute pentru aplicații de teren, dar și soluții adaptate pentru uz interior, în laboratoare sau centre de supraveghere, echipamentele Narda sunt utile atât în domeniul civil cât și militar, putând gestiona o gamă largă de aplicații de la caz la caz.

Sisteme de Sincronizare

Sincronizarea de timp este indispensabilă în lumea de azi digitalizată și interconectată. Timpul precis permite o funcționare corectă a rețelelor de date din orice domeniu, fie că vorbim de centre de date, comunicații cu fir și fără fir, schimburi financiare, rețele industriale, rețele inteligente de energie și alte tipuri de comunicații electronice.
Cu soluțiile de sincronizare end-to end de la Microchip generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructură IT, financiară și cea industrială.

Ne găsești aici