Personal Safety EMF

Dozimetru EMF și Monitoare personale, echipamente de protecție personală. Dispozitivele monitorizează câmpurile electromagnetice și avertizează asupra puterilor excesive ale câmpului.

produse

Nardalert_012_5G_01

Nardalert S3

Echipament de monitorizare a câmpului electric pentru protecția personală Evaluarea automată de expunere la radiații conform standardului de siguranță umană Display LCD pentru evaluarea rapida a situației Stocarea măsurătorilor Interfață USB pentru încărcarea bateriei și descărcarea datelor memorate Imunitate ELF până la 100 kV/m   Descarcă broșura Descarcă Datasheet Link:…
RadMan2XT_final-5G_07

RadMan 2XT / RadMan 2LT / RadMan / RadMan XT

Echipament de monitorizare a câmpului electromagnetic pentru protecția personală Monitorizarea câmpului electric și magnetic Evaluarea răspunsului în frecvență conform ICNIRP (Directiva 2013/35/EU), FCC, SC 6 Stocare măsurătorilor Senzori izotropi, măsurători RMS și detectare a impulsurilor Construcție rezistentă (IP65)   Descarcă broșura Descarcă Datasheet Link: https://www.narda-sts.com/en/personal-safety-emf/radman-2-xt-radman-2-lt/

Servicii & Suport

Serviciile noastre includ consultanță în analiza nevoilor de afaceri, suportul tehnic local sau de la distanță pentru toate echipamentele și sistemele furnizate de partenerii noștri, inspecțiile și reparațiile minore ale echipamentelor, cursuri de instruire legate de aspecte tehnice, exploatarea și administrarea instrumentelor și a sistemelor furnizate, atât local cât și în străinătate, în funcție de nevoile clientului și închirierea anumitor echipamente de măsurare pentru o anumită perioadă de timp, împreună cu instruire de bază pentru operare.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Cu echipamente portabile concepute pentru aplicații de teren, dar și soluții adaptate pentru uz interior, în laboratoare sau centre de supraveghere, echipamentele Narda sunt utile atât în domeniul civil cât și militar, putând gestiona o gamă largă de aplicații de la caz la caz.

Sisteme de Sincronizare

Sincronizarea de timp este indispensabilă în lumea de azi digitalizată și interconectată. Timpul precis permite o funcționare corectă a rețelelor de date din orice domeniu, fie că vorbim de centre de date, comunicații cu fir și fără fir, schimburi financiare, rețele industriale, rețele inteligente de energie și alte tipuri de comunicații electronice.
Cu soluțiile de sincronizare end-to end de la Microchip generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructură IT, financiară și cea industrială.

Ne găsești aici