Area Monitoring and Simulation

În viața de zi cu zi suntem înconjurați de câmpuri electromagnetice (EMF), oriunde ne-am afla. Acestea provin de la linii electrice, cabluri de electricitate, radio celulare și telefoane fără fir și multe altele. 

produse

8060_01-neu_1__05

AMS-8061 & AMS-8063

Stație de monitorizare a radiațiilor electrice selectivă Monitorizează benzi de frecvență programabile individual Modem intern pentru comunicare fără fir Transfer de date prin USB/Ethernet, Slot CardSD Senzor de temperatură și umiditate, receptor GPS Alimentare autonomă de la un panou solar   Descarcă broșura Descarcă Datasheet Link: https://www.narda-sts.com/en/selective-emf/ams-8061/
AMB-8057_009_5G_01

AMB-8059

Staţie de monitorizare radiaţii electromagnetice de bandă largă Monitorizarea simultană a câmpurilor electrice și magnetice Sonde de măsură de joasă frecvență sau înaltă frecvență Modem 3G intern și wifi pentru comunicații fără fir Senzor de temperatură și umiditate Alimentare independentă de la un panou solar   Descarcă broșura Descarcă Datasheet…

Servicii & Suport

Serviciile noastre includ consultanță în analiza nevoilor de afaceri, suportul tehnic local sau de la distanță pentru toate echipamentele și sistemele furnizate de partenerii noștri, inspecțiile și reparațiile minore ale echipamentelor, cursuri de instruire legate de aspecte tehnice, exploatarea și administrarea instrumentelor și a sistemelor furnizate, atât local cât și în străinătate, în funcție de nevoile clientului și închirierea anumitor echipamente de măsurare pentru o anumită perioadă de timp, împreună cu instruire de bază pentru operare.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Cu echipamente portabile concepute pentru aplicații de teren, dar și soluții adaptate pentru uz interior, în laboratoare sau centre de supraveghere, echipamentele Narda sunt utile atât în domeniul civil cât și militar, putând gestiona o gamă largă de aplicații de la caz la caz.

Sisteme de Sincronizare

Sincronizarea de timp este indispensabilă în lumea de azi digitalizată și interconectată. Timpul precis permite o funcționare corectă a rețelelor de date din orice domeniu, fie că vorbim de centre de date, comunicații cu fir și fără fir, schimburi financiare, rețele industriale, rețele inteligente de energie și alte tipuri de comunicații electronice.
Cu soluțiile de sincronizare end-to end de la Microchip generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructură IT, financiară și cea industrială.

Ne găsești aici