Măsurători CEM/EMF

În majoritatea situațiilor, soluția practică de determinare a nivelurilor de câmp electric, magnetic si electromagnetic constă în măsurarea lor. Descoperiți mai jos serviciile noastre.

Wideband EMF

Echipament de măsurare pentru câmpuri electromagnetice (EMF) pentru a demonstra siguranța și compatibilitatea cu mediul. Echipamentele măsoară puterea totală a câmpului electric și/sau magnetic și o compară automat cu valorile limită specificate de organismele naționale și internaționale în standarde sau directive.

Selective EMF

Echipamente de măsurare selectivă pentru câmpuri electromagnetice (EMF) pentru demonstrarea siguranței și compatibilității cu mediul. Echipamentele analizează intervalele de frecvență individuale și nivelurile de expunere pe câmp cu exactitate până la un singur canal de comunicații. De asemenea, calculează suma și compară nivelurile cu valorile limită curente.

Personal Safety EMF

Dozimetru EMF și Monitoare personale, echipamente de protecție personală. Dispozitivele monitorizează câmpurile electromagnetice și avertizează asupra puterilor excesive ale câmpului, de ex. atunci când lucrați la echipamente industriale, stații de difuzare sau telefonie mobilă, instalații radar sau alte surse de radiații electromagnetice.

AREA MONITORING AND SIMULATION

În viața de zi cu zi, suntem înconjurați de câmpuri electromagnetice (EMF) oriunde ne-am afla. Acestea provin de la linii electrice, cabluri de electricitate, radio celulare și telefoane fără fir și multe alte lucruri. Pentru a proteja publicul larg, valorile limită sunt verificate regulat și uneori monitorizate continuu. Narda oferă diferite stații de măsurare și sisteme în acest scop.

Servicii

Suntem aici pentru dumneavoastră fie că aveți nevoie de consultanță, suport tehnic, calibrare sau de serviciile producătorului.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Sisteme de Sincronizare

Cu soluțiile de sincronizare end-to end de la Microchip generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructura IT, financiară și cea industrială.

Ne găsești aici