DESPRE NOI

TELECOM INSTRUMENTS este o companie înființată în anul 2009 ce are ca scop furnizarea în România a unor echipamente și soluții tehnice menite să eficientizeze rețelele de telecomunicații și să monitorizeze spectrul radio și emisiile câmpurilor electromagnetice.

ECHIPA

Cu o echipă dinamică, instruită și calificată, alături de partenerii noștri, companii de top din industria de profil, TELECOM INSTRUMENTS oferă o gamă largă de produse și servicii ce satisfac cu succes solicitările clienților și colaboratorilor noștri. În cei peste 10 ani de activitate de succes, am devenind una dintre cele mai importante companii din domeniu.
Cu un înalt nivel de profesionalism și implicare ne propunem dezvoltarea unui mediu de afaceri eficient, funcțional și sigur pentru clienții noștri, oferind soluții și tehnologii de înaltă calitate, dezvoltate și îmbunătățite în mod continuu.

VIZIUNE

Viziunea noastră este sinonimă cu o companie ce este un partener de încredere pentru clienții săi, o companie cu un nivel înalt de profesionalism și expertiză, inovatoare și creativă, o companie care prin gama largă de soluții disponibile în oferta proprie, permite clienților săi să se poziționeze în vârful productivității și eficienței lor. Viziunea noastră este aceea de a fi lideri și de a le asigura clienților noștri accesul către această poziție.

SERVICII

Ne găsești aici