Testare Ran și WiFi

Soluțiile wireless (fără fir) de testare pe teren suportă implementarea rețelei pentru instalarea și întreținerea unei rețele de înaltă calitate și pentru derularea unor servicii fiabile pentru furnizorii de servicii. Portofoliul include instrumente portabile cu frecvență radio (RF) pentru depanarea și întreținerea stațiilor de bază wireless, care întrunesc mai multe cerințe de testare a stației de bază pentru tehnologii precum, GSM, UMTS, LTE, WiFi ....

Tester Cablu & Antenă

Tester Cablu & Antenă

Cablul CellAdvisor și Analizoarele deAntenă furnizează soluții integrate pentru măsurători de baleiere și pentru inspec ția fibrelor optice cu aparate de măsură fibre optice/RF într-un instrument ușor, autorizat prin cloud pentru utilizare în timpul instalării la fața locului a celulelor și pentru întreținere.

descarcă pdf
 Analizor de Semnal

Analizor de Semnal

Analizoarele de Semnal CellAdvisor introduc RFoCPRI și oferă o demodulare spectrală/a interferenței/a semnalului și aparate de măsură fibre optice/RF și de inspecție fibre optice într-un instrument robust, portabil și autorizat prin cloud.

descarcă pdf
Analizor interferențe

Analizor interferențe

Analizorul portabil pentru Interferențe și Direcție IDA 2 a fost special dezvoltat pentru identificarea și localizarea interferențelor, avariilor și surselor necunoscute. IDA este un sistem complet și universal de măsurare care este adaptat cu precizie la aplicabilitatea sa: localizare eficientă a sursei. Este un adevărat căutător de direcție cu calitățile unui receptor într-un format portabil.

descarcă pdf
 Analizor de Stație de bază

Analizor de Stație de bază

Analizoarele pentru stații de bază CellAdvisor introduc RFoCPRI și oferă o capabilitate dual-port, demodulare spectrală/a interferenței/a semnalului/a cablului și antenei și aparate de măsură fibre optice/RF și de inspecție fibre optice într-un instrument robust și portabil.

descarcă pdf
WiFi Advisor

WiFi Advisor

Analizorul LAN pentru WiFi/wireless conceput pentru instalatori de la toate nivelele de calificare, cu capabilitati intuitive pentru caracterizare rapidă, pentru optimizarea și depanarea rețelelor WiFi de la domiciliu. Afișează grafice de putere a semnalului BSSID, de zgomot, de viziune spectrală, interferențe co-canal, interferențe de canal adiacente, utilizare de canale în vreme ce instalatorul se deplasează prin incinta locației.

descarcă pdf
Fluke OneTouch

Fluke OneTouch

Testerul universal (All-in-one) pentru Ethernet de 1Gig și performanța rețelei Wi-Fi. Un tester automat pentru înțelegerea performanței rețelei utilizatorului final la fața locului, în timp real și prin intervalul de cloud. Depanarea combinată a cablurilor din cupru, fibre optice și Wi-Fi rezolvă o gamă largă de probleme.

descarcă pdf
X