Siguranța EMF

Smogul electric este un termen utilizat în mod obișnuit pentru a descrie toate câmpurile electrice (câmpul E) și magnetice (câmpul H) generate artificial. Acestea apar peste tot unde este prezentă o tensiune sau fluxuri de curent. Toate tipurile de transmițătoare radio și de televiziune emit câmpuri electromagnetice. Câmpurile sunt de asemenea generate în industrie, afaceri și acasă; ele ne afectează fără ca noi să observăm acest lucru. Câmpurile electromagnetice care ar putea depăși limitele permise sunt prezente în următoarele sectoare: transmițătoare pentru radio, televiziune și telecomunicații; instalații radar, echipamente industriale, cum ar fi, mașini de prelucrare prin descărcări cu scânteie, echipamente de încălzire prin inducție electromagnetică, echipament de sudură plastic, aparatură cu microunde, prelucrarea aluminiului, echipamente medicale pentru diatermie, electrochirurgie, hipertermie, tomografie cu rezonanță magnetică nucleară.

 Monitorizare EMF

Monitorizare EMF

Un sistem de monitorizare EMF este alcătuit dintr-o serie de monitoare EMF instalate oriunde prezența EMF trebuie să fie evaluată continuu sau prin observare pe termen lung. Monitoarele EMF stochează datele și le raportează folosind comunicații de date mobile convenționale, la intervale de timp stabilite către o unitate centrală, de exemplu, PC sau server de date. Dimensiunea sistemului poate varia de la o locație unică și până la o acoperire națională. Monitoarele Narda EMF combină toate caracteristicile care sunt esențiale acestui scop: autonomie, grad de utilizare în aer liber, mobilitate, robustețe și costuri de operare scăzute.

descarcă pdf
SRM-3006

SRM-3006

Sistemul selectiv portabil de măsurare a intensității câmpului pentru evaluări rapide și fiabile de siguranță dotat cu înregistrare separată a canalelor de comunicații mobile ale diverșilor furnizori și evaluare a celor mai nefavorabile cazuri, prin decodarea semnalelor de control în UMTS și LTE. SRM-3006 s-a împământenit ca un instrument standard pentru aceste sarcini. Acesta oferă utilizatorului evaluări automate ținând cont direct din instrument de diverse standarde de siguranță umană, împreună cu o incertitudine de măsurare generală specificată, ceea ce face inutile calculele complicate și expunerea la erori.

descarcă pdf
NBM-520/550

NBM-520/550

NBM-520/550 face parte din familia de instrumente NBM-500. Acesta oferă rezultate extrem de precise de măsurare a intensității câmpului electromagnetic. NBM -550 se ocupă de aplicații de la câțiva herți prin undă lungă și până la radiație cu microunde de înaltă frecvență, folosind o selecție de sonde interschimbabile pentru câmpuri electrice și magnetice.

descarcă pdf
EHP-50F

EHP-50F

Sistemul selectiv de măsurare a frecvenței FFT prezintă o rată dinamică ridicată pentru câmpuri electrice și magnetice de la 1 Hz la 400 kHz. Senzorii din toate cele trei direcții spațiale furnizează rezultate izotrope pentru măsurători de bandă largă și selective.

descarcă pdf
X