Planificare și optimizare

Soluția acoperă rețelele backhaul și rețelele radio, planificarea capacității pentru o gama largă de tehnologii și planificare avansată pentru Wi-Fi și Small Cells. Cheie succesului o reprezintă posibilitate de integrare cu sisteme de OSS, ce permit schimbul de date cu alte platforme pentru îmbunătățirea preciziei și a geolocalizării, dar și pentru o mai mare eficiență în planificare.

ASSET (Radio Planning)

ASSET (Radio Planning)

ASSET este produsul nostru software de planificare a rețelei radio, oferind o acoperire, o capacitate, parametru de celule și planificarea vecinilor. Această soluție software multi-tehnologie facilitează planificarea rețelelor fără fir (wireless), inclusiv GSM, UMTS, LTE, Wi-Fi, celulele mici și alte tehnologii într-un singur proiect. Acesta poate fi personalizat printr-o serie de pachete de productivitate pentru a adăuga o funcționalitate suplimentară.

descarcă pdf
ASSET Design (Automated Network Design)

ASSET Design (Automated Network Design)

ASSET Design este un instrument automatizat de design de rețea. Acesta permite optimizarea designului rețelei macrocelulare și adăugarea de noi site-uri de celule mici, într-un singur modul. ASSET Design a înlocuit două instrumente disponibile anterior de la TEOCO: Capesso, instrumentul nostru de planificare automată a celulelor și Velox, instrumentul nostru de planificare a celulelor mici.

descarcă pdf
 ASSET Geo (Hărți de trafic geolocalizat)

ASSET Geo (Hărți de trafic geolocalizat)

Planificarea rețelei radio a fost întotdeauna primul pas fundamental pentru a asigura o rețea de înaltă performanță. Odată ce clienții au început să se bazeze tot mai mult pe dispozitivele lor mobile, așteptările pe care le au în legătură cu performanța rețelei au crescut, de asemenea. Pentru a veni în întâmpinarea acestei provocări, TEOCO creat ASSET Geo, un modul pentru instrumentul nostru de planificare radio ASSET, care oferă o interfață pentru Serverul Geo TEOCO. ASSET Geo permite inginerilor planificatori să vizualizeze datele de trafic geolocalizat și datele legate de performanță din ASSET.

descarcă pdf
CONNECT (Backhaul Planning)

CONNECT (Backhaul Planning)

CONNECT este un instrument fără fir (wireless) de planificare a rețelei backhaul. Acesta oferă planificarea link-urilor de microunde, profilarea rutei, analiza frecvenței și interferențelor, rutarea și optimizarea capacității. Această soluție completă de planificare a rețelei backhaul se referă la toate tehnologiile backhaul fără fir, inclusiv punct la multipunct, , non-line-of-sight și suport radio microunde și unde milimetrice și este ideal pentru planificare backhaul a celulelor mici.

descarcă pdf
Mentor (RAN Optimization, GEO and Analytics)

Mentor (RAN Optimization, GEO and Analytics)

Mentor este un instrument software de analiză și de optimizare RAN și care furnizează optimizarea resurselor pentru acces radio și depanare, în timp ce abordează provocările impuse de LTE și mediile complexe, nevoile de ingineri și prioritățile unităților de afaceri.

descarcă pdf
X