Sisteme de transport

Pentru a crea o conexiune între rețeaua centrală de mare viteză și infrastructura complexă de acces, rețelele Metro și WAN trec printr-o perioadă de migrare de la TDM tradițională la rețelele de pachete. Nivelul existent și extrem de prezent al sistemului de transport pierde treptat supremația tehnologiilor care permit o mai mare utilizare a capacității și sunt semnificativ mai ușor de a gestionat și de întreținut. Portofoliul de echipamente, software-uri și sisteme de testare de la operatorii, furnizorii de servicii și producătorii de echipamente de rețea implementează rețele de transport fiabile și optimizează calitatea serviciilor pe care le oferă aceștia.

SmartClass Ethernet

SmartClass Ethernet

JDSU SmartClass Ethernet este instrumentul portabil GigE conceput pentru testarea parametrilor traficului Ethernet pe interfață optică sau electrică. Acesta furnizează testarea diagnosticului cablului, executând generarea traficului la stratul 2 și la stratul 3, precum și RFC2544 (inclusiv RFC2544 asimetrică), teste prin Fluxuri Multiple și MPLS.

descarcă pdf
HST-3000

HST-3000

HST-3000 este un instrument portabil, modular pentru testarea diferitelor tehnologii în rețelele de telecomunicații de până la 1Gbps. Cu module pentru testare E1, Datacom și Ethernet Link HST-3000 permite link-uri de verificare pentru transmisie, precum și validarea completă de servicii de voce, video și date. Pe lângă testele Ethernet standard din prezent, cum ar fi RFC2544, ping, etc .., HST-3000 permite generarea și analiza traficului cu diferite scheme încapsulate, cum ar fi VLAN, VLAN Stacking (Q-in-Q) și MPLS.

descarcă pdf
MTS-5800v2

MTS-5800v2

MTS-5800 este cel mai mic instrument de 10G portabil din domeniu care suportă testarea de-a lungul întregului ciclu de viață al serviciului, inclusiv instalarea, depanarea și întreținerea. Acesta este conceput pentru tehnicienii de teren care trebuie să verifice configurațiile de rețea, inclusiv transparența rețelei, tunelarea și design-urile OAM Ethernet, precum și asigurarea contractelor la nivel de servicii pentru clientul final (SLA). MTS-5800 asigură tranzițiile backhaul mobile de succes prin validarea de noi implementari de sincronizare Ethernet (1588v2 și SyncE).

descarcă pdf
MTS-6000A

MTS-6000A

MTS-6000A este o platformă de testare compactă și ușoară concepută pentru toate fazele ciclului de viață al rețelei de la instalarea, la întreținerea rețelelor de fibră optică. Modular ca design, MTS-6000A oferă un portofoliu extins de funcționalități de testare pentru Ethernet, SONET / SDH, FTTx, CWDM, și rețelele de 40Gbps de mare viteză.

descarcă pdf
MTS-8000

MTS-8000

MTS-8000 este o platformă portabilă multiservicii compactă, care permite testarea și depanarea de 10G în mediul de rețea SDH, Ethernet și NGN. MTS-6000A furnizează un portofoliu de teste diferite, cu suportul a peste 40 de module diferite care acoperă o gamă largă de aplicații. Prin Multi-Service Module Application (MSAM), MTS-6000A este platforma dominantă pentru instalarea și depanarea rețelelor și sistemelor de transmisie, inclusiv Ethernet, SDH, PDH, NGN până la 10G, și este pregătită să testeze caracteristicile precum, Ethernet OAM, SamComplete, Y.1564, RFC6349 (TCP), IEEE1588 (PTP), SyncE, One Way Delay, Packet Capture/Decode, TCP, Triple play, ...

descarcă pdf
ONT-600

ONT-600

Platforma JDSU Optical Network Tester (ONT) este o soluție multifuncțională, multi-porturi și multi-utilizatori pentru testarea rapidă, flexibilă a mediilor rețelelor de transport optice. Toate modelele ONT răspund nevoilor de testare optice și digitale din domeniul cercetării și dezvoltării (R & D), testării de verificare a sistemului (SVT), producției și depanării. JDSU oferă o gamă de module de instrumente plug-in pentru toate funcționalitățile de testare necesare, inclusiv servicii bazate pe pachete, cum ar fi Ethernet și Fibre Channel (FC), precum și pentru serviciile de transport, cum ar fi OTN și SDH/SONET și cele mai multe servicii, de asemenea, în combinație cu jitter/wander.

descarcă pdf
X