Fibre optice

Rețelele optice cu performanțele de care dispun permit transmisia de înaltă calitate a vitezelor mari. Ultimii 20 de ani s-a cunoscut o dezvoltare rapidă în domeniul telecomunicațiilor optice, care a condus la reduceri de prețuri în cazul echipamentelor active și pasive. Prin urmare, rețelele optice identifică aplicația de la rețelele centrelor de date prin acces la rețelele de transport. Pentru a instala și a menține în mod corespunzător rețeaua de fibră optică este necesar să dispuneți de instrumente de calitate.

MTS-2000

MTS-2000

MTS-2000 este un echipament de testare modular portabil pentru instalarea, plierea și întreținerea fibrelor optice în rețele punct-la-punct sau punct-la-puncte multiple Entreprise, Metro și FTTx /Acces (PONs).

descarcă pdf
MTS-4000

MTS-4000

MTS-4000 este o platformă de testare de mici dimensiuni, compactă și portabilă, concepută pentru toate fazele ciclului de viață al rețelei, de la instalarea, la întreținerea rețelelor Acces/FTTx și serviciilor Triple-play.

descarcă pdf
MTS-6000

MTS-6000

MTS-6000A este o platformă de testare compactă și ușoară, concepută pentru toate fazele ciclului de viață al rețelei de la instalarea, la întreținerea rețelelor de fibră optică. Proiectată ca un instrument modular, MTS-6000A oferă un portofoliu extins de funcționalități de testare pentru straturi multiple de rețea, cum ar fi OTDR, CD/PMD/AP, OSA, DWDM și altele.

descarcă pdf
MTS-8000

MTS-8000

MTS-8000 este platforma de testare cea mai scalabilă din lume pentru implementarea de rețea de mare viteză de ultimă generație (40G și 100G). Este o platformă cu aplicații multiple cu capabilități de testare fizice, optice și de Transport /Ethernet.

descarcă pdf
ONMSi

ONMSi

Sistemul de monitorizare a rețelei optice (ONMSi) sporește productivitatea forței de muncă și facilitează gestionarea rețelelor de fibră optică, cu mai puțini tehnicieni, prin testarea de la distanță a fibrelor optice și documentarea precisă a instalației de fibre optice. Sistemul detectează și localizează cu acuratețe degradarea fibrelor optice, alertează operatorii și managerii furnizând detalii asupra defecțiunilor.

descarcă pdf
SmartOTU

SmartOTU

SmartOTU este o soluție inovatoare care monitorizează fibrele optice critice în rețele private de mici dimensiuni. Aceasta poate fi operată direct din cutie, fără nicio instruire sau configurare IT necesare. În momentul în care se produce un eveniment la nivelul fibrelor optice, alertează utilizatorii în câteva minute, fie prin e-mail, fie prin SMS sau SNMP.

descarcă pdf
X