Cupru, DSL și 3PP

Operatorii și furnizorii de servicii (Telco, ISP ...) furnizează utilizatorilor finali un spectru larg de servicii cu volume mari de date, cum ar fi serviciile Triple Play (date, video și VoIP). Pentru respectivele servicii este necesar ca rețele de acces să răspundă numeroaselor provocări care le plasează înaintea cerințelor clientului. În plus, diversele suporturi de transmisie (perechi de conductoare de cupru torsadate, fibre ...) și tehnologii implementate (xDSL, FTTx ...) au avantajele și dezavantajele lor și este necesar si dispui de instrumentele adecvate, care le pot testa ca mediu de transfer, precum și de servicii aferente.

HST-3000

HST-3000

Platforma modulară HST-3000 este proiectată pentru testarea rețelelor și serviciilor de telecomunicații în rețeaua de acces care suportă măsurarea cablului bifilar de cupru (până la 30MHz) și tehnologiilor, cum ar fi ADSL1/2/2+, VDSL1/2, G.SHDSL, Ethernet, E1, Datacom, Vectoring, serviciile Bonding și TriplePlay.

descarcă pdf
OneExpert DSL

OneExpert DSL

OneExpert DSL permite tehnicienilor de teren să rezolve problemele - prima dată. O interfață multi-touch ușor de utilizat și teste automate OneCheck ™ facilitează sarcini complexe cu rezultate admisibile/fără erori.

descarcă pdf
SmartTPS

SmartTPS

Instrumentul universal pentru instalarea serviciilor de bandă largă, inclusiv cabluri de cupru, ADSL / VDSL, WiFi, cabluri coaxiale, fibre optice, date IP, VoIP și de testare video IP.

descarcă pdf
X