CATV și Video

Triple Play și distribuția serviciilor multimedia suplimentare care utilizează o rețea hibridă optică coaxială (HFC), necesită o rețea extrem de fiabilă și disponibilă pe toate segmentele, în special în partea din amonte. Prin urmare, utilizarea de echipamente și aplicații de testare adecvate reprezintă una dintre legăturile cheie de îmbunătățire a calității întregului sistem, care va indica evenimentele care trebuie abordate.

DSAM

DSAM

DSAM este un instrument multifuncțional care permite validarea generală a serviciilor Triple play în rețelele CATV, precum și măsurarea verificării înainte și înapoi, împreună cu verificarea EuroDOCSIS, inclusiv testarea modemului pentru cablu 3.0 DOCSIS, analiza digitală și analogică a canalelor video, testarea VoIP și a datelor de mare viteză, precum și alte servicii Triple Play din rețelele operatorilor de cablu.

descarcă pdf
ONX CATV

ONX CATV

Platforma aparatului de măsură pentru analiza semnalelor CATV OneExpert face din fiecare tehnician un expert, printr-o verificare a performanța rețelei și o depanare mai facilă, mai rapidă și mai puternică decât oricând. O interfață multi-touch, ușor de utilizat și teste automatizate OneCheck ™ facilitează sarcinile complexe cu un simplu tablou de bord cu rezultate admisibile/fără erori.

descarcă pdf
Sonde coaxiale avansate SmartID

Sonde coaxiale avansate SmartID

Sondele SmartID funcționează cu DSAM pentru a testa cuprinzător rețeaua coaxială de la domiciliu, în mai puțin de două minute.

descarcă pdf
PathTrak RPM

PathTrak RPM

Path Trak ™ este cel mai avansat și cel mai extins și implementat sistem de monitorizare/de analiză a căii de întoarcere, disponibil în prezent. Monitorizează și depanează fluxul HFC din amonte, împreună cu monitorizarea simultană a căii de întoarcere, vizualizarea spectrală la distanță în timp real și vizualizarea QAM, aplicații pentru smartphone (telefon inteligent), raportare asupra stării datelor și raportare spectrală, analiza profundă a pachetului purtătorului DOCSIS, notificare proactivă a problemelor care au un impact asupra abonaților și istoricul și tendințele performanței nodale.

descarcă pdf
VSE-1100

VSE-1100

VSE-1100 este un instrument de măsurare portabil, care include analiza video MPEG și analogică/digitală spectrală, precum și depanarea zgomotului și fluxului din amonte. Acest instrument poate fi folosit pentru verificarea surselor problemelor și eliminarea semnalizatorului de la capătul de încărcare la locațiile din teren.

descarcă pdf
VSA-RF100

VSA-RF100

Sonda VSA-RF100 oferă o analiză a căii ascendente RF, care include un sistem video analogic, MPEG și DOCSIS. Sonda VSA-RF100 oferă o monitorizare de la distanță, analiză și depanare în teren, headend și un centru de operațiuni de rețea (NOC), fără întârziere și cheltuieli de deplasare pentru un specialist la o locație de hub fizică.

descarcă pdf
MSQ Handheld QAM Signal Level Meter

MSQ Handheld QAM Signal Level Meter

Aparatul de măsură a nivelului semnalului MicroStealth QAM este instrumentul ideal pentru instalare și pentru tehnicienii din teren care caută să se asigure rapid de calitatea serviciilor de cablu digitale/analogice RF.

descarcă pdf
IPTV Video Monitoring Koncept

IPTV Video Monitoring Koncept

IneoquestiVMS este o Soluție Multidimensională Video de Managementul Calității TM proiectată pentru rețelele autorizate video digitale. Acest sistem permite auditarea, monitorizarea, analiza, în timp, a mii de programe video în mod simultan și continuu, în toate subsistemele de rețea care permit o vizionare live, în timp real, multidimensională a calității rețelei într-un singur tablou de bord unificat. Sistemul de Management Video iVMS TM și o suită de sonde hardware avansate permit monitorizarea completă a serviciului video liniar.

descarcă pdf
 OTT Video Monitoring Koncept/Conceptul de Monitorizare Video OTT

OTT Video Monitoring Koncept/Conceptul de Monitorizare Video OTT

IneoQuest a dezvoltat prima soluție video adevărată și completă din domeniu pentru asigurarea calității și serviciilor, destinată serviciilor Multiscreen, Over-the-top (OTT) și TV Everywhere. Esențială pentru oricine care implementează servicii HTTP de streaming video sau servicii video de tip Adaptive Bitrate Streaming (ABR), soluția scalabilă IneoQuest, eficientă din punct de vedere al costurilor, oferă date și colectare de informații legate de activitate în timp real de care furnizorii de servicii și de conținut au nevoie pentru a obține vizibilitatea serviciilor lor în întreaga rețea.

descarcă pdf
X