Succesul implementării platformei Big Data

Ibis Instruments este mândra să anunțe că noua platforma Big Data a companiei noastre a fost lansată și implementată într-un operator de Tier 1 ce operează în mai multe țări din regiune.

Furnizorul Nivelului 1 utilizează platforma Big Data a Ibis Instruments personalizată pentru mediul furnizorilor de servicii ITC pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor, optimizarea rețelei și pentru a reduce timpii morți și costurile de servicii și pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

Prin această soluție, au introdus modelul inovator de Operațiuni de Rețea bazate pe Analize care le permite să monitorizeze în mod eficient performanța completă din rețeaua lor, inclusiv toate echipamentele clientului. Soluția oferă în timp real o analiză avansată asupra cauzelor fundamentale ale problemelor apărute în rețeaua (HFC) hibridă de fibre coaxiale și corelarea acestora cu problemele clienților. Printr-o analiză avansată și capabilități de raportare, soluția permite optimizarea rețelei și prin analiza în timp real se transformă operațiunile dintr-o abordare reactivă, într-una proactivă. Soluția aduce beneficii întregii organizații:

  • Centrul de Operațiuni al Rețelei – Asigurarea proactivă a serviciilor, Optimizarea rețelei;
  • Operațiuni de teren –RCA precis, Soluționarea mai rapidă a problemelor;
  • Asitența pentru Clienți –FCR îmbunătățit.