Sinergija 2017 s-a finalizat cu succes

Un alt eveniment Sinergija a fost finalizat, o întâlnire anuală a Microsoft dedicată companiilor din sectorul public și privat, precum și persoanelor care se ocupă de tehnologia informației. Pe lângă cele două unități comune - Tech Days și Business Days - tema evenimentului din acest an a fost și EDU Sinergija, o manifestare destinată studenților și instituțiilor de învățământ.

Întâlnirea a fost deschisă cu o prelegere introductivă, susținută de Zeljko Vujinovic, directorul Microsoft Serbia, Dragan Tomic, directorul centrului de dezvoltare și Nikola Bozinovic, directorul Frame, unde au vorbit despre transformarea digitală și afaceri "in the cloud" bariere și inițierea activităților întreprinderile mici și mijlocii pentru a-și găsi locul pe harta digitală a lumii.

În cele două zile, au fost organizate o serie de conferințe de către angajați, parteneri și experți ai Microsoft, care au fost împărțite în categorii, iar impresia generală a fost că toată lumea și-ar putea însuși subiectul.

Ibis Instruments, în calitate de sponsor al Sinergija din acest an, în cea de-a doua zi a conferinței, a ieșit cu prezentarea "Ibis Performance Insights" - platforma avansată de analiză a datelor". Tema acestei prezentări a fost soluția Big Data a Ibis Performance Insights - iPi, cu accent pe arhitectura soluției în sine și prezentarea celor mai importante funcționalități. În prezentare, au fost detaliate diferite tehnologii Big Data și algoritmi pentru depășirea provocărilor în gestionarea performanțelor diferitelor sisteme.