IBIS PERFORMANCE INSIGHTS va fi prezentata la ANGA.COM

ANGA COM - Expoziția și Congresul de Broadband, Cablu și Satelit este evenimentul cel mai important din Europa pentru operatorii broadband și furnizorii de conținut de mai mult de 15 ani. În acest an ANGA COM va avea loc în perioada 7-9 Iunie 2016, în Köln, Germania, și pentru prima dată Ibis Instruments va participa cu o prezentare "IBIS PERFORMANCE INSIGHTS" - Big Data Solution for Modem's and CMTS's Monitoring. Această prezentare se va desfășura în Speakers’ Corner, amplasat în sala de expoziție 10.1, Miercuri 8 Iunie 2016 la 10:30.

Acest eveniment oferă un loc de discuții pentru operatorii de rețele, producatorii de echipamente și furnizorii de conținut din toată Europa. Subiectele cheie sunt Next Generation Networks, Content Delivery, Smart TV, Multiscreen, Video on Demand și Connected Home.

Sunteți bineveniți să vizitați prezentarea noastră și aflați mai multe despre această soluție. În cazul în care sunteți interesat să aveți o întâlnire cu dl.. Milan Simakovic, vă rugăm să trimiteți un e-mail la milan.simakovic@ibis-instruments.com.

Ne vedem în Köln la ANGA.com!