Ibis Instruments a câștigat premiul Viavi Star Team pentru FY16


Viavi Solutions se bucură să acorde Ibis Instruments d.o.o. premiul Viavi Star Team pentru FY16, fiind una dintre cele 27 de companii partenere la nivel global. Acest premiu anual recompensează membrii programului Viavi Velocity Partner pentru performanțe superioare în vânzări, creștere în afaceri și asistență tehnică dedicată clienților.

"Sunt incantat să acord companiei Ibis Instruments d.o.o. premiul Viavi Star Team Award pentru FY16", a declarat Sergio Bea, Viavi Vice President of Global Enterprise and Channels. "Ca urmare a performanțelor remarcabile din timpul FY16. Ibis Instruments d.o.o. este unul dintre partenerii de top Viavi la nivel global. Suntem încântați să avem astfel de parteneri, de mare calibru, Precum Ibis Instruments d.o.o. participanți ai Programului Viavi Velocity Partner. Împreună, vom livra soluții competitive și inovatoare, care ajuta operatorii de rețele și zona de enterprise să abordeze cele mai dificile provocări de rețea, aplicații și servicii de performanță".

Despre Viavi Solutions

Viavi Solutions este un lider în furnizarea de instrumente și platforme hardware și software, ce livrează vizibilitate end-to-end în rețele fizice, virtuale și hibride. Aflati mai multe la www.viavisolutions.com.