Al 17-lea Seminar Ibis Instruments

Sub sloganul "20 Years with you ", timp de 17 ani la rând, Seminarul tradițional Ibis Instruments a avut loc la Hotelul Danubia Park din Silver Lake – Serbia, de pe 20 pana pe 22 Octombrie 2016.

Aproximativ 150 de reprezentanți ai companiilor din Serbia și din regiune, precum și reprezentanți ai producătorilor de echipamente - parteneri ai Ibis Instruments, au participat la seminarul din acest an. Toate soluțiile au fost promovate prin prezentări, demonstrații tehnice și sesiuni speciale. Toți participanții au avut posibilitatea de a afla mai multe despre cele mai recente tendințe în domeniul ITC, să cunoască mai multe despre IPI - soluția Ibis Innovative Big Data, să facă sichimb de experiență cu partenerii noștri și alți vizitatori ai seminarului, dar și să participe la sesiunile de studiu de caz și EXPO.

Ținem să le mulțumim tuturor celor care au sprijinit seminarul din acest an, în primul rând sponsorilor IBM, VIAVI, TEOCO, Anite Nemo, Narda, Spirent, Accedian, ATDI și RRC, precum și celorlalți parteneri și participanți ai seminarului din acest an.