A doua Conferință Data Science s-a desfășurat în Belgrade

Conferința Data Science este prima conferință dedicată data science, care este organizată în Serbia. Conferința a fost concepută ca un loc de întâlnire pentru profesioniștii din domeniul data science, dar și pentru toți cei interesați de acest domeniu, sau pentru cei care abia încep să se ocupe de date.

Cea de a doua Conferință Data Science a avut loc la Belgrad, pe 11 și 12 Octombrie 2016 și a reunit peste 220 de participanți care au avut ocazia de a auzi mai mult de 20 de speakers și profesioniștii din domeniul Data Science din țară și din regiune. Compania noastra, Ibis Instruments, partener al acestei conferințe, a susținut în prima zi a sesiunii, Big Data, o prezentare “Ibis Performance Insights - Big Data in action", susținută de Milan Simaković, Technical Specialis la Ibis Instruments.

Pe parcursul celor două zile, vizitatorii au avut ocazia de a vedea multe prezentari interesante despre instrumentele de analiză big data și machine learning. Organizatorul conferinței este Institute of modern sciences - asociație non-profit dedicată educației și promovării tehnologiilor moderne.