Big Data & Analytics

TRANSFORMĂM DATELE ÎN SUCCES CORPORATIV. Printr-o mai bună exploatare a datelor, cu ajutorul capacităților analitice avansate ale soluțiilor Ibis Instruments, organizația dvs. va fi capabilă să beneficieze de o înțelegere mai profundă a afacerii, de o luare a deciziilor mai bună și mai fiabilă și de o reacție mai rapidă, aproape în timp real. Transformăm volumul de date, varietatea și viteza acestora în succesul afacerii dvs.

Cerințele pieței

Cerințele pieței

Afacerile de astăzi se confruntă cu provocări diferite, cum ar fi nevoia de a înțelege mai bine clienții, de a îmbunătăți experiența cu clienții, de a reduce rata de dezabonare, lupta împotriva fraudei, de a reduce riscurile, de a optimiza procesele de producție, de a reduce costurileși de a descoperi oportunitățile ascunse.

Pe de altă parte, ne confruntăm cu o explozie de date generate de diferite surse, care ne-ar putea ajuta, eventual, să răspundem la aceste cereri de afaceri, dar în ...

Afacerile de astăzi se confruntă cu provocări diferite, cum ar fi nevoia de a înțelege mai bine clienții, de a îmbunătăți experiența cu clienții, de a reduce rata de dezabonare, lupta împotriva fraudei, de a reduce riscurile, de a optimiza procesele de producție, de a reduce costurileși de a descoperi oportunitățile ascunse.

Pe de altă parte, ne confruntăm cu o explozie de date generate de diferite surse, care ne-ar putea ajuta, eventual, să răspundem la aceste cereri de afaceri, dar în cele mai multe cazuri, aceste date nu sunt utilizate sau asigură rezultate limitate din cauza limitărilor instrumentelor standard de prelucrare a datelor.

Ibis instruments prezintă portofoliul de Date Importante sub forma unei soluții care ne permite să răspundem la provocările din sfera afacerilor.

citiți mai departe
Avem o soluție

Avem o soluție

Familia de soluții Big Data and Analytics a Ibis Instruments introduce noi tipuri de informații utile care să întărească organizațiile și industriile pentru a realiza mult mai mult decât credea oricine că este posibil chiar și acum doar câțiva ani. Nicio decizie nu este lăsată la voia întâmplării. Toți cei implicați într-o organizație pot beneficia de o informație utilă nouă, de identificarea oportunităților și pot să acționeze mai rapid prin aplicarea soluției Analytics. Ibis ...

Familia de soluții Big Data and Analytics a Ibis Instruments introduce noi tipuri de informații utile care să întărească organizațiile și industriile pentru a realiza mult mai mult decât credea oricine că este posibil chiar și acum doar câțiva ani. Nicio decizie nu este lăsată la voia întâmplării. Toți cei implicați într-o organizație pot beneficia de o informație utilă nouă, de identificarea oportunităților și pot să acționeze mai rapid prin aplicarea soluției Analytics. Ibis Instruments cu portofoliul său de soluții Big Data and Analytics permite organizației dvs. să transforme o informație utilă obținută mai rapid, într-o acțiune mai rapidă, cu capabilității analitice de neegalat pe un fundament de date în care puteți avea încredere. Ibis Instruments vă sprijină să vă adaptați cu ușurință la datele hibride din prezent - structurate și nestructurate, în repaus și în mișcare, la sediu, la nivel de cloud și în medii mixte și să vă energizați afacerea printr-o inovare rapidă. Prin soluțiile Ibis Instruments, organizația dumneavoastră va fi capabilă să transforme datele într-o perspectivă mai profundă, în decizii mai rapide și credibile, în acțiuni desfășurate la timp, cu capabilități extinse de analiză. Prin capabilități extinse de analiză, puteți înțelege ceea ce s-a întâmplat, ce se va întâmpla, dar și ce ar trebui să se întâmple. Angajarea cu ușurință atât a utilizatorilor comerciali, cât și a utilizatorilor tehnici pentru a descoperi noi oportunități și pentru a aborda problemele majore. Operaționalizarea analizelor în procesele de afaceri.

citiți mai departe
Colectarea de informații și analize avansate

Colectarea de informații și analize avansate

ACCELERAȚI CREȘTEREA PRINTR-O ÎNȚELEGERE MAI PROFUNDĂ A AFACERII DVS.

Colectarea de Informații (CI)/Business intelligence (BI) și analiza avansată furnizează cadrul pentru extragerea informației utile din date - pentru a identifica riscul și pentru a valorifica oportunitățile. Obțineți o înțelegere profundă a afacerii dvs., prin rapoarte, tablouri de bord, vizualizări și analize asupra informațiilor. Ibis Instruments oferă instrumente BI de conducere pentru întreprinderi, disponibile la nivel de cloud sau la sediu, aliniind organizația dumneavoastră la date ...

Colectarea de Informații (CI)/Business intelligence (BI) și analiza avansată furnizează cadrul pentru extragerea informației utile din date - pentru a identifica riscul și pentru a valorifica oportunitățile. Obțineți o înțelegere profundă a afacerii dvs., prin rapoarte, tablouri de bord, vizualizări și analize asupra informațiilor. Ibis Instruments oferă instrumente BI de conducere pentru întreprinderi, disponibile la nivel de cloud sau la sediu, aliniind organizația dumneavoastră la date de încredere și capabilități de autoadministrare ce permit agilitate pentru a accelera creșterea economică.

citiți mai departe
Tehnologie de procesare paralelă masivă

Tehnologie de procesare paralelă masivă

DEBLOCAȚI ADEVĂRATUL POTENȚIAL AL DATELOR DVS.

Tehnologia de procesare paralelă masivă (MPP) schimbă jocul în sfera dispozitivelor de baze de date. Proiectat pentru a vă sprijini să vă deblocați adevăratul potențial de date, dispozitivul MPP deține avantajul performanței în raport cu abordările tradiționale, avantaj care derivă din arhitectura de procesare paralelă masivă care combină servere blade și stocare pe disc cu date de filtrare ce utilizează Field Programmable Gate Arrays (FPGA). Această combinație asigură o performanță ...

Tehnologia de procesare paralelă masivă (MPP) schimbă jocul în sfera dispozitivelor de baze de date. Proiectat pentru a vă sprijini să vă deblocați adevăratul potențial de date, dispozitivul MPP deține avantajul performanței în raport cu abordările tradiționale, avantaj care derivă din arhitectura de procesare paralelă masivă care combină servere blade și stocare pe disc cu date de filtrare ce utilizează Field Programmable Gate Arrays (FPGA). Această combinație asigură o performanță de interogare rapidă prin sarcinile de lucru analitice ce susțin mii de utilizatori de aplicații de colectare a informațiilor, o analiză sofisticată la viteza gândului și o scalabilitate petabit.

Tehnologia MPP asigură în mod automat o performanță înaltă, fără a fi necesară o indexare sau o ajustare. Ca și dispozitiv, vă pune la dispoziție o integrare completă de hardware, software și de stocare, pentru a scurta ciclurile de implementare și intervalul de timp din domeniu alocat pentru a evalua BI și inițiativele analitice. Dispozitivul este livrat gata de funcționare pentru o încărcare imediată a datelor și o interogare specifică și se integrează cu aplicațiile ETL, BI și aplicațiile analitice prin interfețe standard ODBC, JDBC și OLE DB. Dispozitivul MPP simplifică major analiza prin consolidarea (gruparea) tuturor activităților analitice într-un singur loc, chiar în vecinătatea locului în care se află datele. Ibis Instruments oferă soluții personalizate pentru diferite domenii bazate pe tehnologia MPP și permite organizațiilor să răspundă provocărilor și să-și atingă obiectivele.

citiți mai departe
Hadoop

Hadoop

STOCAȚI ȘI PROCESAȚI FĂRĂ LIMITE

Tehnologia Hadoop permite procesarea distributivă a unor seturi de date consistente în cadrul unor clustere de servere de mărfuri. Aceasta este concepută pentru a scala de la un singur server la mii de mașini, cu un grad foarte ridicat de toleranță la erori.

Tehnologia Hadoop vă permite să stocați și să procesați, într-un mod eficient din punct de vedre al costurilor, date nestructurate sau semi-structurate din fluxurile clic web, mediile sociale, jurnale de server, dispozitive și senzori și ...

Tehnologia Hadoop permite procesarea distributivă a unor seturi de date consistente în cadrul unor clustere de servere de mărfuri. Aceasta este concepută pentru a scala de la un singur server la mii de mașini, cu un grad foarte ridicat de toleranță la erori.

Tehnologia Hadoop vă permite să stocați și să procesați, într-un mod eficient din punct de vedre al costurilor, date nestructurate sau semi-structurate din fluxurile clic web, mediile sociale, jurnale de server, dispozitive și senzori și așa mai departe. Acest lucru vă permite să analizați noi seturi de date, să obțineți o perspectivă și să descoperiți noi posibilități de afaceri pentru a vă dezvolta organizația.

Ibis Instruments este un integrator de Hadoop, lider în regiune, care s-a concentrat pe promovarea și perfecționarea Apache Hadoop pentru întreprinderi și pe crearea de soluții specializate bazate pe această tehnologie. Hadoop este o componentă principală în cadrul soluțiilor noastre pentru păstrarea datelor, managementul performanței rețelei, managementul riscului, prevenirea mutării clienților, detectarea fraudelor, analiza sentimentelor clienților, analiza mediilor sociale, etc.

citiți mai departe
Explorarea avansată a datelor

Explorarea avansată a datelor

ÎNTREAGA ÎNTREPRINDERE ÎNTR-O SINGURĂ VIZUALIZARE

Soluțiile de explorare a datelor combină conținutul și datele din mai multe sisteme diferite din întreaga întreprindere și le prezintă utilizatorilor într-o singură vizualizare, reducând semnificativ intervalul de timp petrecut pentru căutarea de informații și sporind astfel capacitatea acestora de a lucra mai inteligent. Aplicații informatice de 360 de grade ale Explorer furnizează date, analize și perspective cognitive relevante pentru rolul contextul și activitățile curente ale ...

Soluțiile de explorare a datelor combină conținutul și datele din mai multe sisteme diferite din întreaga întreprindere și le prezintă utilizatorilor într-o singură vizualizare, reducând semnificativ intervalul de timp petrecut pentru căutarea de informații și sporind astfel capacitatea acestora de a lucra mai inteligent. Aplicații informatice de 360 de grade ale Explorer furnizează date, analize și perspective cognitive relevante pentru rolul contextul și activitățile curente ale utilizatorului.

citiți mai departe
Prelucrarea fluxurilor – Analiza în timp real

Prelucrarea fluxurilor – Analiza în timp real

STOCAȚI MAI PUȚIN, ANALIZAȚI MAI MULT, DECIDEȚI MAI BINE ȘI MAI RAPID

Streaming processing (Prelucrarea fluxurilor) permite organizațiilor să prelucreze fluxurile de date mereu active și care rulează în mod continuu. Prelucrarea fluxurilor permite organizațiilor să identifice în timp real oportunități și riscuri în toate datele. Ibis Instruments oferă soluții de prelucrare a fluxurilor care analizează continuu datele și se conectează la toate sursele de date. Soluțiile noastre de prelucrare a fluxurilor furnizează soluții complete pentru un mediu de ...

Streaming processing (Prelucrarea fluxurilor) permite organizațiilor să prelucreze fluxurile de date mereu active și care rulează în mod continuu. Prelucrarea fluxurilor permite organizațiilor să identifice în timp real oportunități și riscuri în toate datele. Ibis Instruments oferă soluții de prelucrare a fluxurilor care analizează continuu datele și se conectează la toate sursele de date. Soluțiile noastre de prelucrare a fluxurilor furnizează soluții complete pentru un mediu de dezvoltare, seturi de instrumente de execuție și de analiză, cum ar fi, procesarea limbajului natural, recunoașterea vocală/de imagine și analiza temporală spațială. Soluțiile furnizează în mod eficient o procesare analitică în timp real a datelor în mișcare aflate în continuă schimbare și permit o analiză descriptivă și predictivă pentru a sprijini deciziile în timp real. Capturează și analizează toate datele, în orice moment și la timp. Prin prelucrarea fluxului, stocați mai puțin, analizați mai mult și luați decizii mai bune și într-un mod mai rapid.

citiți mai departe
Analiza predictivă

Analiza predictivă

DEȚINEȚI ÎNTREAGA AUTORITATE

Predictive analytics (Analiza predictivă) reunește capabilitățile de analiză avansate care acoperă analiza statistică ad-hoc, modelarea predictivă, explorarea datelor, analiza textului, analiza entității, optimizarea, înregistrarea în timp real, învățarea automatizată și așa mai departe și pune aceste capabilități la dispoziția utilizatorilor comerciali, oamenilor de știință care se ocupă de date și dezvoltatorilor. Analiza predictivă, vă poate ajuta, de asemenea, să previzionați ...

Predictive analytics (Analiza predictivă) reunește capabilitățile de analiză avansate care acoperă analiza statistică ad-hoc, modelarea predictivă, explorarea datelor, analiza textului, analiza entității, optimizarea, înregistrarea în timp real, învățarea automatizată și așa mai departe și pune aceste capabilități la dispoziția utilizatorilor comerciali, oamenilor de știință care se ocupă de date și dezvoltatorilor. Analiza predictivă, vă poate ajuta, de asemenea, să previzionați și să evitați întreruperile la nivelul infrastructurii și serviciilor și să reduceți costurile operaționale.

citiți mai departe
Optimizarea și geolocația

Optimizarea și geolocația

OBȚINEȚI ȘI SUSȚINEȚI O ACOPERIRE, O CAPACITATE ȘI O CALITATE DE V RF

Oferta Ibis Instruments furnizează cele mai bune, mai robuste și fiabile soluții, inclusiv optimizarea listei de vecini, optimizarea parametrilor, planificarea frecvențelor, planificarea automată a celulelor și așa mai departe. Soluțiile noastre de optimizare de tip RAN permit furnizorilor de servicii să obțină și să susțină o acoperire, o capacitate și o calitate de vârf. Caracteristicile avansate, cum ar fi, colectarea automată a datelor, geolocația-analizele îmbogățite și optimizarea ...

Oferta Ibis Instruments furnizează cele mai bune, mai robuste și fiabile soluții, inclusiv optimizarea listei de vecini, optimizarea parametrilor, planificarea frecvențelor, planificarea automată a celulelor și așa mai departe. Soluțiile noastre de optimizare de tip RAN permit furnizorilor de servicii să obțină și să susțină o acoperire, o capacitate și o calitate de vârf. Caracteristicile avansate, cum ar fi, colectarea automată a datelor, geolocația-analizele îmbogățite și optimizarea automată a abonaților, furnizează îmbunătățiri unice, atât la fluxul de lucru tehnologic, cât și la calitatea rețelei.

Arhitectura graduală client-server pentru întreprinderi asigură colectarea scalabilă a datelor, prelucrarea și stocarea și furnizează o aplicație pentru clienți bogată și cu caracteristici complete, care permite inginerilor și managerilor să-și îndeplinească cu ușurință sarcinile de optimizare și analiză necesare într-un mediu extrem de receptiv.

citiți mai departe
Medierea convergentă

Medierea convergentă

ADAPTAȚI-VĂ LA ARHITECTURA SILO

Nu-i așa că toată lumea dezavuează arhitectura silo? Ibis Instruments oferă soluția Comptel care combate ineficiența Costului Total de Posesie (TCO) și CAPEX-ul și OPEX-ul (bugetul de investiții și bugetul operațional) ridicate, prin eliminarea arhitecturii silo compusă din mai multe motoare de mediere offline și online.

Aceste sisteme pot rula pe diferite organizații și linii de produse: pe de o parte, acestea pot avea grijă, de exemplu, pe de o parte de prelucrarea XDR offline în domeniul IT ...

Nu-i așa că toată lumea dezavuează arhitectura silo? Ibis Instruments oferă soluția Comptel care combate ineficiența Costului Total de Posesie (TCO) și CAPEX-ul și OPEX-ul (bugetul de investiții și bugetul operațional) ridicate, prin eliminarea arhitecturii silo compusă din mai multe motoare de mediere offline și online.

Aceste sisteme pot rula pe diferite organizații și linii de produse: pe de o parte, acestea pot avea grijă, de exemplu, pe de o parte de prelucrarea XDR offline în domeniul IT și pe de altă parte, de procesarea on-line a evenimentelor de încărcare a datelor în cadrul departamentului de rețea responsabil. Stratul de mediere centralizat al Comptel rezolvă nevoia de arhitectura convergentă: în plus față de colectarea XDR pe lot și de fluxurile on-line de trafic bidirecțional, poate fi folosit ca un strat de integrare a datelor flexibile în transformările multi-vendor OSS/BSS.

citiți mai departe
Managementul experienței cu clienții

Managementul experienței cu clienții

MAXIMIZAȚI SATISFACȚIA CLIENȚILOR

În condițiile din prezent ale unei piețe extrem de competitive, urmată de o perioadă de explozie a datelor în tandem cu creșterea numărului de dispozitive de comunicare inteligente, există o tendință și nevoia ca operatorii de telefonie mobilă să se concentreze pe operațiunile și procesele de afaceri îndreptate către nevoile și satisfacția clienților individuali.

O astfel de abordare necesită o soluție puternică de tip Customer Experience Management (CEM)/Managementul experienței cu ...

În condițiile din prezent ale unei piețe extrem de competitive, urmată de o perioadă de explozie a datelor în tandem cu creșterea numărului de dispozitive de comunicare inteligente, există o tendință și nevoia ca operatorii de telefonie mobilă să se concentreze pe operațiunile și procesele de afaceri îndreptate către nevoile și satisfacția clienților individuali.

O astfel de abordare necesită o soluție puternică de tip Customer Experience Management (CEM)/Managementul experienței cu clienții, care va fi în măsură să ofere o informație utilă, în primul rând, operatorilor de telefonie mobilă, asupra experienței cu clienții, dar, de asemenea și o perspectivă asupra performanței rețelei, performanței dispozitivului și performanței generale a serviciilor. Oferim o soluție care asigură o vizibilitate aproape în timp real și un mecanism de măsurare a modului în care clienții individuali folosesc și experimentează serviciile de telefonie mobilă. Având o perspectivă asupra experienței, puteți diagnostica și rezolva rapid problemele clienților survenite la nivelul aplicațiilor, dispozitivelor și rețelelor și, de asemenea, să îmbunătățiți managementul clienților. Având o perspectivă asupra utilizării, puteți înțelege ce îl interesează pe clientul dvs. și puteți crea și ținti noi oferte care ar impulsiona venitul mediu per utilizator.

citiți mai departe
Soluții pentru clienți

Soluții pentru clienți

INDIFERENT DE PROVOCARE, NOI AVEM O SOLUȚIE

Ibis Instruments creează soluții personalizate specializate, bazate pe tehnologia avansată a datelor importante (big data technology), pentru a ajuta organizațiile să răspundă la provocările specifice diferitelor domeni

Ibis Instruments creează soluții personalizate specializate, bazate pe tehnologia avansată a datelor importante (big data technology), pentru a ajuta organizațiile să răspundă la provocările specifice diferitelor domeni

Internetul obiectelor

Internetul obiectelor

DEPĂȘIȚI COMUNICAREA M2M

Ibis Instruments oferă platforma cu soluții preconfigurate Internet of Things (IoT)/Internetul obiectelor (IO) bazată pe cloud, care abordează scenarii comune de tipul Internetul obiectelor, astfel încât să puteți captura și analiza datele neexploatate pentru a transforma afacerea dumneavoastră.

Ibis Instruments oferă platforma cu soluții preconfigurate Internet of Things (IoT)/Internetul obiectelor (IO) bazată pe cloud, care abordează scenarii comune de tipul Internetul obiectelor, astfel încât să puteți captura și analiza datele neexploatate pentru a transforma afacerea dumneavoastră.

De ce Telecom Instruments?

Ca parte a Ibis Instruments Group, Telecom Instruments are la dispoziție resurse care furnizează:

Cunoștințe

Cunoștințe

 • Consultanți cu experiență care vă pot ajuta la definirea strategiei Big Data proprii;
 • Echipe de experți cu calificare înaltă capabili să proiecteze, să implementeze, să personalizeze și să mențină Big Data (datele importante) și soluțiile analitice;
 • Experți Ibis instruments cu cunoștințe solide în tehnologia Big Data, precum și cunoștințe în domeniu;
 • Experți certificați de furnizori relevanți și certificări în domeniu.
Fiabilitate

Fiabilitate

 • Suntem parteneri pe termen lung cu furnizori Big Data de top;
 • Asigurăm o echipă de suport tehnic disponibilă 24/7 pentru a răspunde la orice solicitare;
 • Construim un parteneriat strategic cu clienții noștri, permițându-le să utilizeze la maxim soluțiile implementate.
Experiență

Experiență

 • Avem echipă de experți experimentată și cu competențe dovedite în proiecte Big Data de succes furnizate în regiune;
 • Avem experiență în crearea de soluții personalizate bazate pe tehnologia Big Data;
 • Beneficiem de recomandări pentru cele mai bune practici bazate pe experiență pentru implementarea soluțiilor Big Data.

CREDEM ÎN ACEIA CARE AU EXPERIMENTAT ABORDAREA NOASTRĂ

Povestea de succes

Furnizorul Nivelului 1 utilizează platforma Big Data a Ibis Instruments personalizată pentru mediul furnizorilor de servicii ITC pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor, optimizarea rețelei și pentru a reduce timpii morți și costurile de servicii și pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

Prin această soluție, au introdus modelul inovator de Operațiuni de Rețea bazate pe Analize care le permite să monitorizeze în mod eficient performanța completă din rețeaua lor, inclusiv toate echipamentele clientului. Soluția oferă în timp real o analiză avansată asupra cauzelor fundamentale ale problemelor apărute în rețeaua (HFC) hibridă de fibre coaxiale și corelarea acestora cu problemele clienților. Printr-o analiză avansată și capabilități de raportare, soluția permite optimizarea rețelei și prin analiza în timp real se transformă operațiunile dintr-o abordare reactivă, într-una proactivă. Soluția aduce beneficii întregii organizații:
• Centrul de Operațiuni al Rețelei – Asigurarea proactivă a serviciilor, Optimizarea rețelei;
• Operațiuni de teren –RCA precis, Soluționarea mai rapidă a problemelor;
• Asitența pentru Clienți –FCR îmbunătățit.

X
X
X

Cazuri de utilizare pentru diferite sectoare:

Telecomunicații:

 • Centru de apeluri proactiv
 • Campanii mai inteligente
 • Analize de rețea
 • Servicii în funcție de locație
 • Mediere, facturare și și asigurare venituri în timp real
 • Predicție și prevenire a mutării clienților în timp real
 • Detectarea în timp real a fraudelor
 • Promoții contextuale în timp real
 • Echipamente de rețea și de monitorizare a traficului de apeluri de în timp real
 • Managementul performanței

Sectorul bancar:

 • Optimizarea ofertelor și vânzărilor încrucișate
 • Eficiența centrului de contact și rezolvarea problemelor
 • Detectarea și investigarea fraudelor cu plăți
 • Managementul riscului de credit al partenerului contractual

Asigurări:

 • Detectarea fraudelor cu pretenții de despăgubire
 • Cea mai bună acțiune de urmat și retenția clientului
 • Prezentarea riscului de catastrofă
 • Asigurarea pentru utilizare
 • Managementul portofoliului
 • Optimizarea producătorului

Energie și Utilități:

 • Previzionarea și programarea încărcăturii pentru distribuție
 • Crearea de oferte țintite către clienți
 • Întreținere în funcție de stare
 • Autorizarea managementului energetic pentru clienți
 • Analiza inteligentă a instrumentelor de măsură

Petrol & Gaze:

 • Monitorizarea avansată a stării
 • Supravegherea & Optimizarea forării

Sectorul guvernamental

 • Predicția și prevenția amenințărilor
 • Frauda din programe sociale, deșeuri și erori
 • Conformitate fiscală – fraude și abuzuri
 • Predicția și prevenția infracțiunilor