Despre noi

Avem o viziune, avem cunoștințe, avem un parcurs


CU TINE, PENTRU TINE

În Ibis Instruments am inclus întreaga noastră experiență pentru asigurarea succesului afacerii dvs. Într-o perioadă de schimbări tehnologice rapide și de standarde ridicate la nivelul sistemelor de comunicații, apelăm la capacitatea cunoștințelor noastre, experiența și angajamentul nostru pentru atingerea celor mai înalte nivele de dezvoltare tehnologică în scopul de a le converti în soluții funcționale adaptate tuturor nevoilor dvs.. Prin asigurarea unei productivități maxime, cu cele mai eficiente metode și cele mai profitabile soluții, vă oferim sprijin pentru a deveni lider sau pentru a vă menține în poziția de lider în domeniu, pentru a fi sigur de calitatea serviciilor pe care le prestați clienților dvs. și, ceea ce este cel mai important, pentru a-i face fericiți și mulțumiți.


TELECOMUNICAȚII – ACEȘTIA SUNTEM NOI

IBIS INSTRUMENTS este o companie cu capital integral privat înființată în anul 1996, iar de atunci a beneficiat de o dezvoltare și un succes constante. De aproape 20 de ani, Ibis își proprune să satisfacă cererea tot mai mare pentru produse și sisteme eficiente din punct de vedere al costurilor și adecvate pentru monitorizarea și gestionarea eficientă, depanarea și întreținerea rețelelor de telecomunicații.

Ca societate specializată, cu o echipă tehnică instruită și calificată, un portofoliu de companii de top în întreaga lume și o gamă largă de activități de servicii, am deservit peste 300 de clienți satisfăcuți de colaborarea cu noi. În mulți ani de activitate de succes, am devenit unul dintre cele mai importante companii din regiune.

Expertiza noastră a urmat evoluția rapidă a industriei ITC, în domeniul proiectării soluțiilor, furnizării, formării și suportului tehnic aferent. Calitatea serviciilor prestate este asigurată de standardele pentru companii ISO-9001 si ISO-27000 și acordarea certificatelor partenerilor, obținute în conformitate cu procedurile generale ale producătorului. Ibis Instruments Serbia, Ibis Instruments Macedonia, Ibis Instruments Banja Luka (Bosnia), Telecom Instruments România și Telecom Instruments Bulgaria sunt membre ale grupului multinațional Ibis Instruments care își desfășoară activitatea în Europa de Sud-Est. Ibis Instruments are afaceri și derulează o cooperare tehnică cu societatea Niatel, cu sediul în Sarajevo (Bosnia).

Avem viziune

Viziunea noastră este sinonimă cu o companie ce este un partener de încredere pentru clienții săi, o companie cu un nivel înalt de profesionalism și expertiză, inovatoare și creativă, o companie care, prin gama largă de soluții disponibile în oferta proprie, permite clienților săi să se poziționeze în vârful productivității și eficienței lor. Viziunea noastră este aceea de a fi lideri și de a le asigura clienților noștri accesul la acea poziție.

Misiunea noastră este aceea de a crea un mediu de afaceri funcțional, sigur și eficient pentru clienții noștri, care să includă noi tehnologii și tendințe și care să se dezvolte și să se îmbunătățească în mod continuu.


Avem cunoștințe

Suntem o echipă de profesioniști experimentați, care își proiectează experiența și energia asupra dvs. și asupra companiei dvs., oferindu-i ceea ce îi lipsea pentru a-și atinge toate obiectivele propuse. Cele peste 100 de proiecte de succes și cele 50 de companii care au experimentat avantajele de a colabora cu echipa noastră vorbesc mai mult despre noi decât o putem face noi înșine.

Avem o direcție

Ținând cont de cunoașterea mediului de afaceri în care își desfășoară activitatea clienții noștri și cultivarea unor relații de parteneriat excelente cu companii de top la nivel mondial din domeniu, strategia noastră se adresează gradual și în detaliu fiecărui aspect al cooperării cu clienții respectivi, oferindu-le servicii și profesionalism la cel mai înalt nivel prin proiectele de succes derulate.

Grupul Ibis Instruments